fbpx

Мedik8 е медицински бранд, създаден във Великобритания, експерт в грижата за кожата и носител на множество награди. Фините текстури и елегантни аромати са истинска наслада за сетивата. С тези продукти имате всичко, от което се нуждаете, без да избирате между резултати и приятно изживяване, при това без компромис с качеството.

CSA anti-ageing философията на Мedik8 е толкова е лесна за разбиране „Витамин С плюс слънцезащитен крем през деня, витамин А през нощта “. Още нещо – използвайки продуктите на Мedik8 можете да изглеждате на 40, когато сте на 50 години!

Терапиите на Medik8 се предлагат само от обучени специалисти. Те познават продуктите и могат да направят най-добрата препоръка за терапия, която да допълните с домашна грижа.

Професионални терапии

ТЕРАПИЯВреметраенеЦЕНА
Clarity Facial60 мин80 лв
Platinum Facial60 мин100 лв
Calming Facial
60 мин90 лв
Pore Refining Facial60 мин90 лв
Deep Hydration Facial60 мин90 лв

Повече за терапиите

Clarity Facial

Дълбокопочистваща терапия за лице с противовъзпалително и антибактериално действие
Патентованата технология на Medik8, използваща формула на базата на екстракт от бамбук,деликатно отстранява мъртвите клетки, а последващия ензимен пилинг с плодови ензими оставя кожата сияйна без зачервяване. Богатата на бентонит и каолинова глина маска, избистря тена, детоксикира и почиства в дълбочина. Подходяща за всеки тип кожа, особено мазна и проблемна/акнеична.

Platinum Facial

Подмладяваща терапия за всеки тип кожа. Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и разкрива младежкия вид на кожата
Мощна клетъчна стимулация с жизненоважните за кожата витамин C, Е и A. Терапията възстановява еластичността и стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве, повдига и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и бръчици и видимо подобрява тургура. Ретинолът подобрява синтеза на колаген, чрез стимулиране растежа на фибробластите, които с годините деградират. Комбинацията на ретинол и мощни анти-оксиданти, във високи терапевтични дози, е гаранция за бързи и видими резултати. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално при увредена и зряла кожа без тонус, загуба на еластичност, линии и бръчки.

Calming Facial

Терапия за чувствителна и склонна към зачервяване кожа
Терапия за лице предназначена специално за чувствителна и кожа предразположена към зачервяване. Овлажнява епидермиса, подобрява еластичността , успокоява и намалява зачервяването на кожата. В процедурата се използват продукти обогатени с витамин C, витамин K и тепренон за укрепване и запечатване на спукани капиляри, успокоява възпалението и намалява риска от еритематозни кожни реакции. Дълбокоподхранващата биоцелулозна маска е обогатена с детоксикиращи минерали и хидратираща хиалуронова киселина, които спомагат за възстановяване комфорта дори на най- чувствителната кожа. Терапията е подходяща след агресивни инвазивни процедури. Препоръчва се за свръхчувствителни кожи с видими капиляри и склонна към зачервяване и възпаление кожа.

Pore Refining Facial

Дълбокопочистваща терапия за лице с анти-бактериално и противовъзпалително действие. Намалява размера на порите
Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки – каолин и вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук тази терапия почиства и ексфолира кожата, почиства и ексфолира порите, детоксикира отвътре и отвън. Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото време да изглади и тонизира кожата. Препоръчва се за мазна/комбинирана, замърсена и акнеична кожа.

Deep Hydration Facial

Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия
Възвръща жизнеността и еластичността на кожата като я хидратира в дълбочина. Богатата подхранваща Cream Mask ™ в комбинация с хидратиращия серум Hydr8 ™ B5 с високо съдържание на хиалуронова киселина, преобразяват кожата. Хидратират, изравняват тена, подхранват, тонизират и оставят копринено – гладък и сияен вид. Подходяща терапия след химически пилинги. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално суха и дехидратирана.

Галерия