fbpx

Кислород с 98% чистота под налягане, се вкарва в най-дълбоките слоеве на кожата, за да оксигенира и регенерира клетките, като по този начин се получават незабавни резултати с лифтинг ефект, подобряване на белези след акне, пигментни петна и изравняване на текстурата.

В забързаното ни ежедневие, кожата е изложена на редица фактори, които водят до оксидативен стрес и влошаване на нейното качество – мръсен въздух, тютюнопушене, прекалено излагане на слънце, ниски температури и др. Недостигът на кислород води до намаляване на клетъчната активност, проблеми с кръвната циркулация, преждевременна загуба на тонуса и повяхване на тена. Оттам и преждевременно остаряване на клетките. Затова при кислородната терапия се използва способността на кислорода да подобрява клетъчния метаболизъм, да забавя процесите на стареене, да стяга и укрепва кожата. Увеличава се транспорта на кислород дълбоко в клетките и се засилва микроциркулацията. Стимулира клетъчното дишане, влияе положително на метаболизма и повишава регенеративните процеси. Има моментален ефект- кожата е свежа, тенът е изравнен, а лицето – бляскаво, затова неслучайно е любима процедура на знаменитоститеот световната сцена. . Оказва многообразно въздействие на кожата – подмладяване, освежаване, заличаване на белези, лечение на акне, избелване. Това е единствената процедура, при която без никакъв риск се работи около очите и клепачите.

ПРОЦЕДУРАВреметраенеЦЕНА
Oxygenera PRO терапия, включваща дермабразио, кислороден спрей, безиглена мезотерапия, радиочестота, SoftLaser Mask80 мин.130 лв
Oxygenera PRO кислороден спрей+ампула+SoftLaser Mask40 мин.110лв
Oxygenera PRO
комплекс от 2 терапии по избор
40 мин.60 лв

УНИКАЛНАТА КОНЦЕПЦИЯ в процедурите за лице включва пет революционни технологии в една цялостна процедура:

  • Микродермабразио с диамантени частици – дълбоко ексфолира кожата чрез увеличаване на производството на колаген и еластин, подпомага регенерацията на клетките и подобрява общото състояние на кожата, стимулира епидермиса и кръвообращението, премахва пигментните петна и признаците на стареене.
  • Хипербарен кислород – 98% чист кислород под налягане, се въвежда в най-дълбоките слоеве на кожата, подобрявайки клетъчното дишане и стимулирайки кръвообращението.
  • Виртуална мезотерапия – прониква в дълбочина на активните вещества, значително повишава пропускливостта на кожата за йонни и нейонни субстанции и действа върху липидните структури, предизвиквайки отваряне на някои трансмембранни каналикули.
  • Мултиполярна радиочестота – повишава кръвообращението и производството на колаген, придавайки на кожата lifting ефект.
  • Photon Oxygen Mask with infrared So Laser – маска с инфрачервена светлина и хипербарен кислород, която подобрява клетъчната активност чрез стимулиране на клетъчния метаболизъм. Ускорява кръвообращението, възстановява тонуса и еластичността на кожата, има силен ефект против стареене и възстановява кожата в дълбочина.

ПОЛЗИ

  • Възстановява еластичността и осигурява сияйност на кожата яркост на кожата;
  • Заменя традиционните инвазивни
  • Използва концепцията Soft Laser, която влива активните съставки в дермата;
  • Оксигенира тъканите и активира микроциркулацията на кръвта;
  • Стимулира производството на колаген и еластин;
  • Подобрява общото здравословно състояние на кожата; Видими дълготрайни резултати.