fbpx

AL  CLINIС  е специализирана естетична клиника с модерно оборудване, предлагаща широка гама иновативни услуги в сферата на естетичната дерматология и козметологията, както и набор от процедури за безупречен външен вид на цялото тяло.

При нас ще откриете процедури за усъвършенстване на лицевата естетика, интензивно отслабване и ремоделиране на тяло, третиране на целулит в различни стадии, лазерна епилация.Може се насладите на релаксиращи масажи на лице и тяло, да възвърнете енаргията и жизнените си сили чрез интравенозни инфузионни терапии, или да  поглезите кожата си с висок клас професионална козметика.

В нашата клиника целим да предоставяме  висококачествени услуги, резултат от перфектната комбинация между модерни апаратни процедури и високоефективни терапии с доказани козметични брандове.

В AL CLINIC сме събрали екип от медицински лица, козметолози и терапевти с висока професионална квалификация и богат опит, които непрестанно усъвършенстват своите знания и умения, преминавайки редица обучения и семинари, за да бъдат в крак с най-новите тенденции в света на красотата.

Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да бъдете най-добрата версия на себе си!

Веселина Асенова

Мениджър

д-р Албена Чолакова

Дерматолог

Жана Йорданова

Медицински козметик

Сабина Тенева

Козметик

Венера Митева

Масажист

Заповядайте при нас

Насладете се на нашите грижи за Вашето здраве и самочувствие!

Запази час